فروش انواع محصولات و ساخت فروشگاه اینترنتی بهاندازه راهاندازی یک کسبوکار حضوری سخت و زمانبر نیست، ضمن اینکه تمام مشاغل حضوری برای گسترش و ارتقا بیزینسهای خود نیاز به یک صفحه و فروشگاه بهصورت اینترنتی دارند.
راهکارهای بسیار گسترده و متنوعی برای داشتن یک فروشگاه اینترنتی وجود دارد که در این مقاله قصد داریم شما را با سادهترین و در دسترسترین آنها آشنا کنیم. شما میتوانید از این طریق فروشگاه معتبر خود را در زمان کم و صرف هزینههایی پایین راهاندازی کنید و فروش محصولات را بهصورت اینترنتی از سر بگیرید.
خرید پاکت پستی به قیمت عمده با کیفیت عالی
صفر تا صد راه اندازی فروشگاه اینترنتی
یکی از مزیتهای استفاده از فروشگاههای اینترنتی بالا رفتن فروش بهصورت چند برابری است. در واقع برای انجام این کار نیازی به صرف زمان زیادی نخواهید داشت و تنها با استفاده از چند کلیک میتوانید محصولات موجود در فروشگاه را بهفروش برسانید. از ویژگیهای دیگری که میتوان در این سبک از فروش به آن اشاره کرد این است که محدودیت فروش در هیچ نوع کالایی وجود ندارد و میتوانید هر محصولی را در فروشگاه اینترنتی خود بفروشید.
پساز انتخاب محصول، سایتتان را راهاندازی کرده و محتوای باکیفیت و سئوشده برای آن در نظر بگیرید. حالا فروشگاه شما رتبه خوبی در گوگل دارد و بهراحتی میتوانید با تامینکنندهها و مشتریهای خود مذاکره کنید. برای بررسی بهتر نیاز است تا مراحل ساخت فروشگاه اینترنتی را بهطور دقیق شرح دهیم. این مراحل شامل موارد زیر میشوند:
- نام دامنه را انتخاب کنید
- فضای هاستینگ مناسب را بخرید
- پلتفرم و بستر مناسب فروشگاه را انتخاب کنید
- از سایتسازها کمک بگیرید یا اگر نمیخواهید، سایت اختصاصی طراحی کنید
همچنین بخوانید: بررسی شاخصههای بهترین کالا برای فروش اینترنتی
بررسی انتخاب درست نام دامنه برای سایت
برای ساخت فروشگاه اینترنتی نیاز به یک نام برای دامنه خود دارید. این کار دقیقا بهاندازه انتخاب نام شرکت اهمیت دارد. در واقع این آدرس شامل یک نام انتخابی و دامنه متصل به آن است که هویت کسبوکار آنلاین شما در صفحات مجازی را مشخص میکند. برای انتخاب این نام بهتر است به نکاتی که در ادامه به آن اشاره میکنیم توجه کنید:
- کلمه کلیدی داشته باشد
- کوتاه باشد
- راحت تایپ شود
- بهیاد ماندنی باشد
- از اعداد و نشانه در آن استفاده نشده باشد
- واضح و صریح بوده و چندفهمی نباشد
- حتما از پسوندهای .com و .ir استفاده شود
فضای هاستینگ مناسب
هاستینگ یا فضایی که تمام اطلاعات شرکت یا فروشگاه شما در آن ثبت میشود، از اهمیت بالایی در ساخت فروشگاه اینترنتی برخوردار است. تنوع بالایی در هاست وجود دارد که قابل بررسی نیست و زمان زیادی را صرف میکند. بهطور خلاصه میتوانید از 2 نوع هاست اشتراکی و سرور بهره ببرید.
این بسته به انتخاب و نیاز شما به فروشگاه دارد که آیا قصد دارید یک فروشگاه کوچک داشته باشید یا یک کسبوکار گسترده. به این نکته توجه داشته باشید که هاستهای ویندوز برای سایتهایی مناسب هستند که با فریمورک دات نت برنامهنویسی شدهاند، اما هاست لینوکس برای سایتهایی که با php برنامهنویسی شده، کاربردی هستند.
این به آن معنا است سیستمعاملی که سرور هاستینگ شما از آن بهره میبرد، بستگی به نوع زبان برنامهنویسی سایت شما دارد. برای این کار بهتر است قبلاز انتخاب هاست از یک برنامهنویس سایت حرفهای مشاوره بگیرید.
خرید انواع ساک دستی پارچه ای برای فروشگاه شما
انتخاب پلتفرم یا بستر مناسب
برای ساخت فروشگاه اینترنتی اولین و مهمترین قدمی که باید بردارید، انتخاب یک پلتفرم مناسب است. این نوع سیستم و بسترها به فراوانی یافت میشوند و میتوانید از نمونههایی مانند ووکامرس، پرستا شاپ و مجنتو استفاده کنید.
این برنامهها معمولا در بستر اینترنت وجود دارند و بهصورت کدباز منتشر میشوند و شما قادر هستید از آنها بهصورت کاملا رایگان برای راهاندازی فروشگاه اینترنتی خود استفاده کنید. یکی از نکات قابل توجه در انتخاب این بسترها این است که هرکدام از آنها دارای معایب و مزایایی مخصوص به خود هستند.
همچنین بخوانید: راه اندازی پیج فروش در اینستاگرام
استفاده از سایتسازها
یکی از راههای دسترسی به داشتن یک فروشگاه اینترنتی استفاده از سایتسازها است. بهترین فروشگاهساز رایگان به شما این امکان را میدهد تا بتوانید یک سایت فروشگاه اینترنتی برای خود اجاره کنید. استفاده از این راه اینطور آغاز میشود که در ابتدا یک سری امکانات جزئی بهصورت رایگان در اختیار شما قرار داده میشوند که بهمرور زمان میتوانید انواع امکانات متنوع و پیشرفته را در آنها ارتقا دهید و برای حرفهایتر شدن فروشگاه خود آنها را خریداری کنید.
هزینه این سایتها بهصورت درصدی از محصولاتتان محاسبه میشود، گاهی اجاره سالیانه از شما گرفته خواهد شد. این روش برای افرادی که تخصص زیادی دررابطهبا سایت و فروشگاههای اینترنتی ندارند، میتواند بسیار مناسب باشد.
اپلیکیشن های فروشگاه ساز رایگان
فروشگاه سازها نرمافزارهای تجارت الکترونیکی هستند که با استفاده از آنها میتوانید تمام فرآیند خرید را بهصورت آنلاین انجام دهید. شما ازطریق این اپلیکیشنها میتوانید تمام کارهای خود مانند مدیریت موجودی، حذف محصولات تمام شده از فروشگاه، اضافه کردن محصولات جدید در فروشگاه، رسیدگی به پرداختیها و انجام سفارشها را بهراحتی و با صرف زمانی بسیار کم انجام دهید. برنامههایی مثل GoodBarber، woocommerce، opencart و PerstaShop شامل این فروشگاهسازها میشوند.
فروشگاه ساز رایگان با پست پرداخت انلاین
برای دسترسی به این سیستمها تنوع بالایی پیش روی شما خواهد بود که بسته به نیاز و سلیقهای که دارید، میتوانید فروشگاه ساز رایگان فارسی یا انواع دیگر را انتخاب کنید. با گزینش بسیاری از آنها قادر هستید بدون داشتن هیچ دانش فنی به راهاندازی و ساخت فروشگاه اینترنتی خود بپردازید. برخی از بهترین این فروشگاهسازها در موارد زیر خلاصه میشوند:
- فروشگاه ساز مجنتو Magento
- جوملا با افزونه ویرچومارت virtuemart
- آگروکارت AgoraCart
- دروپال Drupal
همچنین بخوانید: بهترین روشهای بازاریابی اینترنتی محصولات
جمعبندی
اینروزها استفاده از فروشگاههای اینترنتی حتی برای بزرگترین برندها هم یکی از الزامات فروش برای محصولات متنوع محسوب میشود. دراینبین با فراهم آوردن این امکان تقریبا بسیاری از افراد توانایی راهاندازی کسبوکار خود را هرچند کوچک دارند.
اما ساخت فروشگاه اینترنتی چندان هم کار دشواری نیست. با رونق گرفتن این شیوه از کسبوکار سیستمهای راهاندازی بسیار سادهای تشکیل شده که تقریبا بدون داشتن هیچ مهارت فنی در مدیریت وبسایت میتوانید فروشگاه حرفهای خود را برای فروش محصولات خود داشته باشید.
این امکانات شامل انواع بسترها یا پلتفرمها میشود که با استفاده از این خدمات قادر هستید فروشگاه آنلاین خود را بهراحتی اجاره کنید و هزینههای مربوط به آن را پرداخته و از آن استفاده کنید.