بهترین روش‌های بازاریابی اینترنتی محصولات

بازاریابی اینترنتی محصولات یکی از روش‌های دیجیتال مارکتینگ است که به کسب‌وکارها فرصت می‌دهد تا کالاهای خود را به تمام نقاط کشور ارسال کنند و وسعت مشتری‌هایشان را تا آخرین حد امکان گسترش دهند. اما این تکنیک با کمک چه روش‌هایی ممکن می‌شود؟ سود آن چقدر است و چگونه می‌توان آن را اجرا کرد؟ ما در این مقاله به تمام این سوالات پاسخ داده‌ایم و از مزایای هریک از شیوه‌های فروش دیجیتالی گفته‌ایم. پس اگر در دسته کسانی قرار دارید که نمی‌خواهند بیزینس خود را به مردم شهر خود محدود کنند، تا آخر به مطالعه این مطلب ادامه دهید.

همچنین بخوانید: مراحل راه اندازی فروشگاه اینترنتی در اینستاگرام

بازاریابی اینترنتی محصولات چیست؟

هر اقدامی که منجر به جلب توجه مخاطب هدف و فروش محصولات در دنیای دیجیتال می‌شود را باید در دسته بازاریابی اینترنتی جاگذاری کرد. ازاین‌رو تفاوتی ندارد که وب‌سایت باشد یا شبکه‌های اجتماعی، شاید هم بستر مورد نظر اپلیکیشن باشد؛ نکته مهم این است که تک‌تک این بسترهای دیجیتالی راهی برای معرفی و فروش محصولات به کسانی هستند که قادر به مراجعه حضوری نیستند.

معمولا کسب‌وکارهایی که به آینده فکر می‌کنند و نمی‌خواهند در رقابت حذف شوند، نسبت به بازاریابی اینترنتی اقدام می‌کنند، آن‌ها می‌دانند که دنیا ثابت نمی‌ماند؛ نسل انسان پیشرفت می‌کند و سلیقه‌ها عوض می‌شود، به همین دلیل خود را برای آن روز آماده می‌کنند.

پیشنهاد ویژه: خرید پلاستیک حبابدار با قیمت عمده

انواع بازاریابی مجازی

انواع بازاریابی مجازی شامل وب‌سایت‌های اشتراکی و عمومی، شبکه‌های اجتماعی و ساخت برند اینترنتی می‌شود که در ادامه به معرفی و بررسی هریک از آن‌ها خواهیم پرداخت.

معرفی وب‌سایت‌های عمومی برای بازاریابی اینترنتی محصولات

بسترهای دیجیتالی معتبر زیادی هستند که در قالب وب‌سایت می‌توانند خدمات بازاریابی و فروش محصولات را در اختیار صاحبان مشاغل قرار دهند. به‌این‌ترتیب شاید کل وب‌سایت متعلق به یک بیزینس نباشد، اما یک صفحه خاص از آن دامنه به کسب‌وکار مربوط تعلق می‌گیرد و مدیر آن می‌تواند با بهره‌مندی از امکانات موجود، محصولات خود را معرفی و قیمت‌گذاری کند، مزیت‌های آن‌ها را به گوش مشتری‌ها برساند و در نهایت موفق به افزایش فروش شود.

پیشنهاد ویژه: خرید جعبه کیبوردی برای فروشگاه شما

آموزش افزایش فروش با کمک شبکه‌های اجتماعی

شبکه‌های اجتماعی حکم همان مغازه‌هایی را دارند که موقعیت جغرافیایی آن‌ها سر نبش است! این اپلیکیشن‌ها و وب‌سایت‌ها در هر لحظه میزبان کاربران زیادی هستند و می‌توانند انبوهی از مشتریان را به‌سمت کسب‌وکار شما هدایت کنند. اما توجه داشته باشید که تولید محتوا در این اپلیکیشن‌ها باید بر پایه ارتباط باشد، چراکه کاربران از سوشیال مدیا استفاده می‌کنند تا قادر به سرگرم شدن باشند و تعامل خود را با دیگر افراد تقویت کنند، ازاین‌رو نباید تعجب کنید که اگر دست به بازاریابی و فروش مستقیم بزنید، کسی از شما خرید نکند. در ادامه شما را با اشتباهات رایجی که صاحبان مشاغل در شبکه‌های اجتماعی انجام می‌دهند، آشنا کرده‌ایم:

  • از تصاویر وب‌سایتی استفاده می‌کنند؛
  • قادر به برقراری ارتباط با مخاطب هدف خود نیستند؛
  • لحنی جدی و رسمی در تولید محتوا دارند؛
  • با دیگر کسب‌وکارها در تعامل نیستند؛
  • تولید محتوای خلاقی ندارند؛
  • مستقیم به‌سراغ فروش می‌روند؛
  • برای جلب اعتماد تارگت مارکت خود تلاش نمی‌کنند؛
  • استراتژی ندارند؛
  • و در نهایت به‌‌جای ایده‌پردازی از دیگران تقلید می‌کنند.

منظور از ساخت برند اینترنتی چیست؟

اگر می‌خواهید برای بازاریابی اینترنتی محصولات یک بستر مجزا داشته باشید که صرفا متعلق به خود شماست، وقت آن است تا برای ساخت برند اینترنتی دست به کار شوید! در حقیقت این موضوع به راه‌اندازی یک وب‌سایت تخصصی مربوط می‌شود. این طور که شما یک دامنه خریداری می‌کنید؛ هاست را فعال می‌کنید؛ طراحی سایت را انجام می‌دهید و براساس استانداردهای گوگل شروع به تولید محتوای هدفمند می‌کنید.

ساخت برند اینترنتی کار دشواری است و معمولا هزینه‌های مخصوص به خود را در پی دارد. اما کسانی که موفق به اتمام مسیر می‌شوند، قادر به کسب سودهای کلانی هستند که قدرت بیزینس‌شان را تا سالیان سال تضمین می‌کند.

بازاریابی اینترنتی محصولات در وب‌سایت اختصاصی یک کسب‌وکار، دست مدیر سایت را برای تولید محتوا باز می‌گذارد. به‌این‌ترتیب وب‌مستر می‌تواند با تولید محتوای متنی، ویدیویی، صوتی، اینفوگرافیک و تصویری نظر مخاطب هدف خود را جلب کند و با ایجاد نیاز، او را به بخش فروشگاه سایت خود هدایت کند. نتیجه این موضوع، افزایش چشم‌گیر میزان فروش است.

همچنین ببینید: فروش کارتن خالی بدون چاپ برای بسته بندی

بهترین سایت های بازاریابی اینترنتی

بیایید فرض کنیم که در حال حاضر بودجه زمانی و مالی کافی برای راه‌اندازی وب‌سایت اختصاصی خود را ندارید و فعلا نمی‌خواهید با چالش‌هایی مثل بهینه‌سازی موتورهای جستجو روبه‌رو شوید! در این شرایط پیشنهاد ما این است که بهترین سایت های بازاریابی اینترنتی را بشناسید تا قادر باشید وسعت فروش محصولات خود را در تمام کشور گسترده کنید، برای این منظور می‌توانید از بسترهای دیجیتالی نوشته شده در فهرست پایین کمک بگیرید:

  • دیجی کالا
  • دیوار
  • شیپور
  • ویرگول
  • ترب
  • ایمالز
  • روبان

البته در نظر داشته باشید که ترب و ایماز یک نوع موتور جستجوگر محصول هستند و کاری که انجام می‌دهند، تفاوت‌های گسترده‌ای با سایت‌های بازاریابی اینترنتی دارد. بااین‌حال به‌دلیل اینکه نام بردن از آن‌ها خالی از لطف نبود، تصمیم گرفتیم تا با معرفی‌شان، سهمی در بازاریابی اینترنتی محصولات شما داشته باشیم.

کسب‌وکارهای موفق اینترنتی چه ویژگی‌هایی دارند؟

اگر بخواهیم از مهم‌ترین ویژگی‌های کسب‌وکارهای اینترنتی موفق بگوییم و شما را به‌طور کامل با آن‌ها آشنا کنیم، به موارد نوشته‌شده در فهرست پایین می‌رسیم:

  • بیزینس‌های موفق وب‌سایت اختصاصی دارند؛
  • آن‌ها تولید محتوای هدفمند و موثر انجام می‌دهند؛
  • این بیزینس‌ها همواره به‌دنبال مزیت رقابتی هستند؛
  • آن‌ها از بسته‌بندی‌های خاص برای معرفی محصولات خود استفاده می‌کنند؛
  • این کسب‌وکارها در شبکه‌های اجتماعی نیز فعالیت دارند؛
  • صاحبان این بیزینس‌ها واهمه‌ای از صرف بودجه برای تبلیغات ندارند؛
  • این بیزینس‌ها به برندسازی اهمیت می‌دهند؛
  • صاحبان این کسب‌وکارها نسبت به استخدام مشاور متخصص بیزینس اقدام می‌کنند.

این را هم فراموش نکنید که مدیران این کسب‌وکارها هرگز تمام تخم‌مرغ‌های خود را در یک ظرف قرار نمی‌دهند! آن‌ها انرژی و بودجه خود را در تمام مارکت پخش می‌کنند تا بتوانند از هر نقطه، سهم قابل توجهی را از آن خود کنند.

همچنین بخوانید: تفاوت کارتن سه لایه و کارتن پنج لایه

جمع‌بندی

بازاریابی اینترنتی محصولات یک روش هوشمندانه برای افزایش فروش محسوب می‌شود که با اجرای قوانین و تکنیک‌های آن می‌توان سهم قابل توجهی از بازار را به‌دست آورد. البته قبول داریم که رقابت در بستر دیجیتال دشوار شده، اما نباید این نکته را از قلم انداخت که اگر عملکرد خلاق و هوشمندی داشته باشید، می‌توانید با کسب موفقیت‌های روزافزون، موفقیت‌های چشم‌گیری را جشن بگیرید.

8 پاسخ

  1. چندتا جمله نصفه و نامفهوم توی مقاله بود، یه بار دیگه بخونش

  2. این مقاله اصلاً کاربردی نبود، بیشتر شبیه خلاصه‌برداریه تا تحلیل

  3. خیلی خوب بود! نوشته‌هاتون ساده و روانه، فهمیدنش خیلی راحت بود

  4. اطلاعات ناقص و گمراه‌کننده بود، هیچ فایده‌ای نداشت

  5. مطالب انقدر خوب توضیح داده شده بود که هر کسی می‌تونه راحت استفاده کنه. دمتون گرم!

  6. اصلاً کامل نبود! یه سری نکات رو فقط اشاره کرده بود ولی توضیح درست‌حسابی نداده بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *