چرا چسب پهن خشک میشود شاید سوالی باشد که شما هم وقتی با این موضوع مواجه می شوید، می پرسید. چسب پهن از جمله موارد پرمصرفی است که تقریبا در هر موردی به کار می آیند. از این نوع چسب ها برای چسباندن وسایل مختلف و حتی ایجاد پوشش ضد آب هم استفاه می شود.
در خانه همه ما حداقل یک حلقه چسب پیدا می شود. گاهی ممکن است به دلیل عدم استفاده طولانی یا قرار دادن چسب در شرایط غیر سالم شاهد تغییر شکل آن شویم. یکی از این موارد خشک شدن چسب پهن است. در این مقاله از زودمگ به سوال چرا چسب پهن خشک میشود پاسخ خواهیم داد که حتما به کارتان خواهد آمد.
چسب پهن؛ آچار فرانسه چسب ها
چسب پهن یکی از انواع چسب هایی است که از آن برای تقریبا هر کاری می توان استفاده کرد. همین تنوع کاربردها باعث شده تا چسب پهن در بین سایر چسب ها هم محبوبیت بیشتری داشته باشد و هم بیشتر استفاده شود.
یکی از ویژگی های قابل توجه این چسب ها امکان چاپ روی آن است. همین موضوع هم باعث محبوبیت بیشتر این چسب محسوب می شود. شما می توانید با چاپ لوگو روی آن؛ بسته بندی های خود را با چسب پهن چاپ دار جذاب تر و البته اختصاصی تر کنید.
چسبندگی بالای این چسب، ضخامت متفاوت و طول مختلف آن هم از دیگر نکات قابل توجهی است که مصرف این چسب را افزایش داده است. انواع چسب پهن، ضخامت و طول آن عبارتند از:
انواع:
- مدل میکرون اندیکا
- نوار چسب 5 سانتی رازی
- نوار چسب 5 سانتی کریستال
- نوار چسب 5 سانتی مدل فالکون
- مدل نوار چسب 5 سانتی یارد رابو
- مدل چسب 5 سانتی میکرون جانسون ایرانی
- نوار چسب دو طرفه پهن 5 سانتی متری ساکا
ضخامت (به میکرون):
- 32
- 35
- 38
- 40
- 42
- 45
- 47
- 50
- 52
- 55
طول و متراژ (بر اساس یارد):
- 40
- 72
- 90
- 180
- 500
هر یارد معادل حدود 0.914 متر است.
4 عامل خراب شدن چسب پهن
چسب پهن هم مانند سایر چسب ها آسیب پذیر است. البته این آسیب مادامی که چسب به طور منظم مورد استفاده قرار دارد، رخ نمی دهد. با توجه به این که جنس چسب پهن پلاستیک است طبیعتا در برابر برخی از عوامل بیرونی که روی هر پلاستیک دیگری اثر می گذارد؛ روی این چسب هم اثر می گذارد.
از این رو دستورالعمل استفاده و نگهداری روی هر رول از چسب درج می شود. توجه به این دستورالعمل به شما کمک می کند تا طولانی مدت بتوانید از چسب های پهن استفاده کنید بدون اینکه مجبور باشید پیش از رسیدن به خط پایان؛ آن را دور بیندازید و نو خریداری کنید.
اگر به دستورالعمل نگهداری از چسب پهن که معمولا روی بسته یا رولی که چسب به دور آن پیچیده است دقت کرده باشید چند مورد را خواهید دید. از جمله این موارد نگهداری دور از نور مستقیم خورشید و در محیطی با دمای کمتر از 30 و بالای 10 درجه سانتیگراد را خواهید دید.
اما اینها تنها مواردی نیستند که باید به آنها دقت کنید. علاوه بر نور خورشید که روی هر وسیله ای ممکن است اثر مخرب در طولانی مدت داشته باشد؛ دما اهمیت زیادی دارد. گرما و سرما روی هر چیزی تاثیر دارند.
چسب پهن از جمله اشیایی است که در برابر گرما و سرمای بیش از حد دچار آسیب می شود. گرما به ذوب یا اصطلاحا شل شدن بافت چسب و ماسیدگی قسمت چسبنده منجر و ممکن است روی سطحی لیز بخورد و حتی قدرت چسبندگی خود را از دست بدهد.
اما سرما تاثیر عکسی روی چسب دارد و باعث سفت شدن آن می شود. اما در عین حال می تواند به بافت چسب آسیب وارد کند. یکی از عوامل مهم در خشک شدن چسب پهن همین موضوع است. از این رو دور نگهداشتن چسب پهن از سرما و گرما مهم است. البته دشمن دیگر چسب پهن گرد و غبار است.
گرد و غبار مانع جدی برای چسبندگی چسب پهن محسوب می شود. به همین دلیل هم باید پیش از استفاده از آن سطح مورد نظر را تا حد ممکن از آلاینده ها بویژه گردوغبار تمیز کرد.
چسب پهن مرغوب را کجا بخریم؟
یکی از مسائل اصلی که ممکن است خریداران را دچار تردید کند این است که اقلامی نظیر چسب پهن خود را از منبعی خریداری کنند. همانطور که گفته شد چسب پهن با تنوع زیادی در مدل، ضخامت و طول تولید و عرضه می شود. پیش از خرید باید به چند نکته توجه کنید تا بتوانید خریدی مطمئن داشته باشید. این نکات شامل موارد زیر است:
- نیازسنجی: اقلامی که قرار است با این چسب؛ چسبانده شوند را دسته بندی کنید.
- تخمین نیاز: حجم چسب کاری که ممکن است داشته باشید را تخمین بزند تا بتوانید چسب با طول مناسب را خریداری کنید.
- کیفیت مورد نیاز: چسب های پهن در ضخامت های متفاوت تولید می شوند. ضخامت هر چقدر بیشتر باشد؛ چسب در برابر پارگی مقاومت بیشتری خواهد داشت. از این رو قیمت آن بیشتر از چسبی با ضخامت کمتر است. به همین دلیل باید بدانید چه نوع بسته بندی ای نیاز دارید.
- فروشنده معتبر: با توجه به پرمصرف بودن چسب پهن در کنار اقلام با کیفیت؛ برخی اقدام به تولید چسب های تقلبی می کنند. این چسب ها هم قیمت اما بسیار بی کیفیت هستند. به همین دلیل باید به عرضه کننده معتبر نظیر زودپک مراجعه کنید.
رعایت این نکات به شما کمک خواهد کرد تا بتوانید در کمترین زمان چسب مورد نیاز خودتان را با بالاترین کیفیت تهیه کنید تا بتوانید بسته بندی بی نقصی داشته باشید.
یادداشت پایانی؛ چرا چسب پهن خشک میشود ؛ ترفندهایی برای نگهداری طولانی مدت
چسب پهن یکی از پرکاربردترین چسب ها است. از چسباندن کاغذ و جلد دفتر و کتاب گرفته تا بسته بندی کارتن ها یا لوازم خانه و… به همین دلیل دانستن اینکه چه نوع چسبی نیاز دارید به شما کمک خواهد کرد بتوانید با انتخاب دقیق؛ انتخاب درستی داشته باشید.
از طرفی با رعایت نکات و دستورالعمل های نگهداری که معمولا روی هر کالایی از جمله چسب پهن درج می شود، می توانید از خراب شدن آن جلوگیری کنید. در عین حال رعایت نکات نگهداری چسب؛ بسیار ساده است. کافی است آن را از گرما و سرما و گرد و غبار و نور مستقیم خورشید محفوظ نگه دارید.
سوالات متداول چرا چسب پهن خشک میشود
چسب پهن در چه طول هایی وجود دارد؟
طول چسب پهن براساس استانداردهای تولید در طول های 40 تا 500 یارد تولید می شود.
چرا چسب پهن خشک میشود؟
سرما یکی از عوامل اصلی خشک شدن چسب پهن است. از طرفی قرار گرفتن چسب در محیطی آلوده و چسبیدن گردوغبار به بخش چسبنده چسب؛ باعث از بین رفتن خاصیت آن شده و باعث خشکی چسب می شود.
چسب پهن را از کجا تهیه کنیم؟
زودپک بزرگترین سامانه عرضه لوازم بسته بندی است و می توانید به صورت آنلاین چسب پهن مورد نیازتان از طریق سایت آن سفارش دهید..
12 پاسخ
فرق چسب ارزون و گروه همینه دیگه، خشک میشه ارزون تر میدن یا طولش کمتره
اطلاعات جالب و مفیدی در این مقاله گنجاندهاید، ممنونم.
اطلاعات جالب و مفیدی در این مقاله گنجاندهاید، ممنونم.
مقاله خیلی خوبی بود، ممنون از زودمگ.
خیلی مفید و کاربردی بود. سپاس از زحماتتون.
واقعا دستتون درد نکنه. خیلی وقت بود دنبال یه مطلب کامل و جامع در این مورد بودم. این مقاله همه چیز رو به زبان ساده بیان کرده بود و کلی از سوالاتم رو جواب داد. خیلی راضیام.
مقالهتون خیلی کمکم کرد، همه چیز رو به راحتی فهمیدم.
این مقاله دیدگاه جدید و جالبی به من داد. از خواندن آن لذت بردم و منتظر مقالات بعدی هستم!
این مقاله اصلاً هیچ کدوم از سوالات منو جواب نداد. به درد نمیخوره
فوقالعاده بود! به همه سوالاتم پاسخ داده شد. مقاله خیلی کاملی بود
فوقالعاده بود! به همه سوالاتم پاسخ داده شد. مقاله خیلی کاملی بود
خیلی مقاله خوبی بود، اطلاعات خیلی مفیدی داشت. ممنون که با دقت توضیح داده بودین