مقالات اسباب کشی

5 نگرانی عمده در خصوص اسباب کشی

کارتن اسباب کشی

اسباب کشی از جمله رویدادهای سرشار از تنش و استرس زندگی ما است. این که چه کار باید انجام دهیم، چقدر از وقتمان را خواهد گرفت و چقدر برایمان هزینه بر می دارد و چیزهایی از این قبیل، ما را دل نگران می کند. بدون تردید اسباب کشی یک پروژه عظیم به شمار می رود که باید به دقت برای آن برنامه ریزی کرد تا خیلی منظم و مرتب پیش برود. اگر کوتاهی کنید و کارها را بدون نظم و برنامه ریزی انجام دهید، استرس و تنش آن به نقطه اوج خود خواهد رسید. اما با یک رویکرد حساب شده و برنامه ریزی عاقلانه می توانید از تنش و استرس اسباب کشی بکاهید و آن را به یک تغییر و تحول مهیج و دلنشین تبدیل کنید. می خواهیم به مرور کردن بزرگ ترین نگرانی هایی بپردازیم که در حین اسباب کشی به سراغمان می آید تا با آگاهی از دغدغه ها بتوانیم یک برنامه ریزی مفید و مؤثر داشته باشیم و خودمان را آماده کنیم.  

1. بسته بندی اسباب و اثاثیه چقدر زمان خواهد برد؟

عوامل متعددی در تعیین کردن زمان لازم برای بسته بندی کردن اسباب و اثاثیه نقش دارند اما اساساً به مساحت خانه شما و حجم اسباب و اثاثیه تان بستگی دارد. اگر بخواهید اسباب اثاثیه یک اتاق را بسته بندی کنید و به خوابگاه دانشجویی نقل مکان کنید، زمان کمتری از شما می گیرد تا وقتی که می خواهید اسباب و اثاثیه یک خانه 5 خوابه را بسته بندی کنید که سال ها است در آن زندگی می کنید. اگر برای پروژه بسته بندی وسایلتان برنامه ریزی کنید و اطمینان یابید که به حد کافی جعبه برای بسته لوازمتان در اختیار دارید، کارها خیلی سریع تر و راحت تر پیش می روند. اگر وسایلتان خیلی زیاد است، می توانید از دوستان و اعضای خانواده کمک بگیرید یا کسانی را استخدام کنید تا در این پروژه به شما کمک کنند.  

2. به چه جعبه هایی نیاز دارم؟

اصلاً عاقلانه نیست که اسباب و اثاثیه با ارزشتان را درون کارتن های شل و وارفته سوپر مارکت سر کوچه بسته بندی کنید. باید جعبه ها و بسته بندی هایی خریداری کنید که اختصاصاً برای همین منظور طراحی شده اند، اما این که دقیقاً به چه نوعی از بسته بندی و جعبه نیاز دارید، به اسباب و اثاثیه شما بستگی دارد. حواستان باشد که فوم و نایلون های حبابدار را از یاد نبرید. بهتر است وسایل را اتاق به اتاق بسته بندی کنید، بدین ترتیب که هر وقت کار بسته بندی لوازم یک اتاق تمام شد، به سراغ اتاق بعدی بروید؛ در مقاله بسته بندی لوازم آشپزخانه توصیه هایی برایتان داریم که بدون شک به کارتان می آیند. علاوه بر آن در مقاله بسته بندی لوازم اتاق خواب به شما خواهیم گفت که برای بسته بندی لوازمتان به چه تعداد جعبه و لوازم بسته بندی نیاز پیدا می کنید. به این فکر کنید که قرار است چه مقدار از اسباب و اثاثیه تان را به خانه جدید ببرید، حجم و وزن آن ها را در نظر بگیرید و با توجه به این مسئله، جعبه ها و بسته بندی های لازم را تهیه کنید.  

3. کامیون برای جابجایی اسباب و اثاثیه خانه چند بار باید فاصله میان خانه قدیم و جدید را بپیماید؟

اگر قرار باشد وسایل دختر یا پسرتان را که به تازگی در دانشگاه قبول شده، به خوابگاه منتقل کنید، می‌توانید از وسیله نقلیه خود استفاده کنید. اما اگر بخواهید کل اثاثیه خانه را از این سر شهر به آن سر شهر ببرید یا به شهر دیگری نقل مکان کنید، بدون شک باید از یک ماشین باربری بزرگ تر استفاده کنید و مسلماً زمان بیشتری از شما می گیرد. ابتدا به این فکر کنید که فاصله خانه قدیم و جدیدتان چقدر است. اگر خانه جدیدتان فقط چند خیابان آن طرف تر است، اسباب کشی زمان خیلی کمی طول می کشد. اما اگر ساعت ها با خانه جدیدتان فاصله دارید، باید این نکته را در برنامه ریزی هایتان لحاظ کنید و ماشینی کرایه کنید که تعداد دفعاتی که باید این مسیر را بپیمایید به حداقل برسانید. علاوه بر این تعداد جعبه ها، مبلمان و سایر اثاثیه تان و ابعاد آن ها را هم در نظر بگیرید. در پایان می توانید تصمیم بگیرید که چه حجم از وسایلتان در ماشین جا می شود. همیشه فرض را بر این بگذارید که تعداد و حجم وسایلتان کمتر از آنی است که در نظر گرفته اید. به محض آن که انباری و اتاق زیر شیروانی را خالی کنید، با دیدن انبوه جعبه های حاوی کتاب های قدیمی و آبوم عکس و اسباب بازی و … متحیر خواهید شد. این وسایل فضای زیادی را در کامیون اشغال می‌کنند و اگر تمام اثاثیه تان در کامیون جا نشوند باید چند بار مسیر بین خانه قدیمی و جدیدتان را طی کنید.  

4. چقدر زمان می برد تا از خانه قدیمی ام به خانه جدید نقل مکان کنم؟

هر قدر از افراد بیشتری در پروژه اسباب کشی بهره بگیرید، کارها سریع تر انجام خواهند شد. اما اگر تعداد افراد حاضر در این پروژه زیاد باشند، هرج و مرج می‌شود، در ذهن، ازدحام افرادی را مجسم کنید که می خواهند اسباب و اثاثیه را از درب ورودی خانه خارج یا وارد آن کنند. پیش از آن که اثاثیه را درون کامیون بگذارید، محسبات لازم را انجام دهید تا بتوانید از فضای موجود در کامیون بیشترین بهره را ببرید. نباید اول جعبه های کوچک را درون کامیون چیده و بعد بکوشید تا یخچال و فریزر و مبلمان را در فضای باقیمانده جا دهید! اگر قصد نقل مکان به یک خانه کوچک تر را دارید، متوجه می‌شوید که بار زدن وسایل داخل کامیون خیلی کمتر از حد تصور شما زمان خواهد برد. اما اگر می‌خواهید بدانید چه تعداد جعبه نیاز دارید و کامیون چند بار باید مسیر خانه قدیمی تا خانه جدیدتان را طی کند، باید بگویم کار سختی است.  

5. چه کارهایی را نباید فراموش کنم؟

بسته بندی کردن اسباب و اثاثیه؟ انجام شد. خالی کردن سطل ها؟ انجام شد. اما به هنگام اسباب کشی چه کارهایی باید انجام دهید؟ توصیه می کنیم موارد زیر را در لیست خود بیاورید؛

  • به همه بگویید که قرار است خانه تان را عوض کنید! فرقی نمی‌کند که برای این منظور از ایمیل، فیس بوک یا کارت پستال استفاده می‌کنید، مهم این است که به اقوام، دوستان، همکاران و آشنایان اطلاع دهید.
  • به اداره پست خبر دهید. اداره پست در ازای مبلغ اندکی بسته های پستی شما را به آدرس جدیدتان ارسال خواهد کرد. از این طریق متوجه می‌شوید که کدام شرکت ها و سازمان ها را از قلم انداخته اید و فراموش کرده اید آن ها را در جریان این تغییر آدرس قرار دهید.
  • از اداره گاز، برق، آب و تلفن بخواهید برایتان قبض میان دوره صادر کنند. اگر چنین امکانی میسر نیست، می توانید از کنتور مربوطه عکس بیندازید تا بعداً به مشکل نخورید.
  • قراردادهای اشتراک اینترنت و تلفن و امثال آن را کنسل کنید و در صورت امکان به آدرس جدیدتان منتقل کنید.

جابجایی خانه کار بسیار بزرگی است و نیازمند نظم و برنامه ریزی است. اما اگر خودتان را از قبل آماده کنید، از شدت نگرانی هایتان کاسته خواهد شد. اگر در این زمینه به اطلاعات بیشتری نیاز دارید، با ما تماس بگیرید. برای خرید لوازم مورد نیاز برای بسته بندی اسباب و اثاثیه تان می توانید به صفحه محصولات مخصوص اسباب کشی زودپک مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *